Planning

De voordelen van een online planner voor je buitendienst

Verhoog productiviteit, verminder inefficiënte communicatie en optimaliseer je buitendienst met een online planner. Lees meer over de voordelen.

Subscribe

Hoe vul jij de agenda’s van je medewerkers? We hopen dat je in de 21e eeuw allang niet meer analoog werkt. Een ouderwets magnetisch planbord is hopeloos achterhaald en inefficiënt. Maar wij worden ook niet blij van onoverzichtelijke Excelsheets vol gekleurde cellen en gekopieerde data (ontzettend foutgevoelig!), want in feite is dat niet veel innovatiever.

Want wat doe je als er last-minute wijzigingen zich aandienen? Of als buitendienstmedewerkers behoefte hebben aan updates, maar de backoffice onbereikbaar is? Hoe groter de onderneming wordt, hoe meer je gaat opzien tegen het opstellen van het werkrooster en hoe meer tijd je kwijt bent aan eindeloos bellen met je buitendiensters.

Daarom hebben wij de oplossing ontwikkeld: een intuïtief werkende online planner waarmee je altijd en overal afspraken kunt maken, bijwerken en synchroniseren. Je zult nooit meer tegen roosterproblemen aanlopen, want met het digitale planbord van OutSmart krijg je snel inzicht in de efficiëntie van de bedrijfsagenda. Verhoog de productiviteit, verlaag de tijd die je aan de telefoon spendeert en optimaliseer je buitendienst!

Nu al enthousiast? Probeer dan 14 dagen met een gratis proefaccount

 

 

Iedereen up-to-date met een online plannerDigitale Planbord

Hét grote voordeel van een online planner die in de cloud werkt, is dat iedereen altijd toegang heeft tot de agenda. Daardoor is de buitendienst altijd up-to-date van eventuele last-minute wijzigingen. Wel zo handig als je in een hectische branche werkt waar klanten zich niet maanden van tevoren aanmelden voor een plekje op de wachtlijst. En zelfs als je werkt met klanten die wél op de lange termijn plannen, is de online agenda ideaal: je kunt de klus meteen invoeren en vergeet hem dus sowieso niet meer.

Als je backofficemedewerkers via de desktop pc iets aanpassen in een klus, krijgen de ingeplande buitendiensters daar direct een pushmelding van op hun smartphone of tablet. Zo hoef je nooit te stressen dat de updates niet goed doorkomen als je de field service medewerker niet meteen kunt bereiken. En die hoeft op zijn beurt ook niet te stressen als hij vragen heeft over de klus waarvoor hij is ingepland, want alle informatie is in de app te vinden.

 

Orde en overzicht in de online agenda planner van OutSmart

Combineer de intuïtieve agendaplanner aan binnendienstzijde met een gebruiksvriendelijke app inclusief alle nuttige functionaliteiten die je nodig hebt (daarover later meer) aan de buitendienstzijde en het resultaat is een overzichtelijke totaaloplossing voor al je agendaproblematiek!

Zeg de wanorde van je regenboogkleurige Excelsheets maar vaarwel: de online planner van OutSmart werkt met drag-and-drop (dat heb je zo in de vingers) en je kunt in één oogopslag zien welke medewerkers en klussen ingepland zijn. Heeft er iemand vandaag of morgen nog ruimte? Of moet er wat geschoven worden? Je bepaalt snel en eenvoudig welke medewerker welke klus oppakt, zodat je jouw tijd én de tijd van je medewerker altijd nuttig besteedt.

 

Binnendienst en buitendienst werken naadloos samen

Doordat onze online planner in de cloud werkt, synchroniseert de agenda voortdurend naar alle gekoppelde apparaten. Altijd realtime inzicht in de laatste stand van zaken, dus. Voor alle betrokken medewerkers.

Maar dat is niet de enige manier waarop backofficemedewerkers en field service medewerkers feilloos kunnen samenwerken met OutSmart. Op kantoor kunnen medewerkers allerlei relevante informatie toevoegen aan een klus in de online planner, zoals pdf’s, notities en relatiespecifieke informatie. Aan de andere kant kan de buitendienster direct na het fysiek afronden van de klus, hem ook administratief afsluiten. Hij vult in de app zijn werkbon in, voegt foto’s van het verrichte werk toe en laat de klant digitaal ondertekenen voor akkoord. Dat wordt naar de binnendienst gestuurd, die meteen weer door kan met de facturatie. Resultaat: gestroomlijnde en efficiënte informatiestromen.

 

OutSmart: meer dan alleen een online plannerworkflow management van outsmart

Hierboven gaven we al een sneakpeek van de andere functionaliteiten die in de OutSmart tool ingebouwd zitten naast de online planner. Maar OutSmart is nog veel meer: het is de complete workflow software voor elk bedrijf met een buitendienst. We houden ‘m wel bewust slank: er zit geen enkele functionaliteit in waar onze klanten níet om gevraagd hebben. Alleen functies waar je echt wat aan hebt. Van offertes tot urenregistratie: je hele workflow kun je kwijt in OutSmart.

Wil je daar meer over weten? Lees hier meer over alle functionaliteiten van OutSmart.

 

Probeer nu gratis

Wij weten het zeker: als je eenmaal met OutSmart werkt, wil je niet meer terug. Jij denkt nu waarschijnlijk: natuurlijk zeggen jullie dat, want jullie hebben OutSmart ontwikkeld. Tja, daar heb je gelijk in. Daarom geven we je graag helemaal gratis en vrijblijvend de kans om kennis te maken met onze software in een gratis proefmaand. Geen addertjes onder het gras (beloofd), wel gewoon alle functionaliteiten beschikbaar. Zo kun je OutSmart in volle glorie zien uitblinken in de workflow management.

Wil je niet meteen het diepe in springen met de proefmaand, maar eerst even door de tool heen lopen? Geen probleem, we plannen graag een kosteloze live demo met je in. Dan leiden we je in een 1-op-1 sessie rond in OutSmart. Wil je specifiek meer weten over de mogelijkheden voor projectplanning en personeelsplanning? Dan passen we de demo daarop aan. Zo gepiept. Spreken we je snel?

Direct gratis uitproberen

Vergelijkbare berichten