Planning

Het is feest! OutSmart lanceert planningssoftware

Ontdek hoe OutSmart's nieuwste functionaliteit, Planningssoftware, het plannen van je buitendienst wel heel gemakkelijk maakt. Je leest het in het blog!

Subscribe

Het is tijd voor een feestje! OutSmart heeft zojuist haar nieuwste functionaliteit gelanceerd: PlanSmart. Dit is krachtige planningssoftware waarmee je met één klik de meest optimale route en planning voor jouw buitendienst krijgt. Met PlanSmart wordt het plannen van je buitendienst wel heel gemakkelijk. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van deze nieuwe functionaliteit en waarom het een feestje waard is.

Planningssoftware om de buitendienst eenvoudig te plannen

Planningssoftware wordt steeds belangrijker voor bedrijven die een buitendienst hebben. Het is een uitdaging om meerdere medewerkers op verschillende locaties en bij verschillende klanten te plannen. Het handmatig plannen van je buitendienst kost veel tijd en kan fouten veroorzaken. Daarom is PlanSmart een uitkomst voor bedrijven met een buitendienst.

Voordelen van planningssoftware

PlanSmart maakt gebruik van slimme algoritmes en data-analyse om de meest efficiënte planning voor je buitendienstmedewerkers te maken. Met één klik krijg je de optimale route en planning voor jouw buitendienst. Dit betekent dat je medewerkers minder kilometers hoeven te maken en meer klanten kunnen bezoeken in minder tijd. PlanSmart helpt je om tijd en kosten te besparen, terwijl de omzet wordt verhoogd.

Een ander voordeel van PlanSmart is dat het je helpt om de klanttevredenheid te verhogen. Door de efficiënte planning worden je medewerkers beter georganiseerd en kunnen ze de klant bezoeken beter voorbereiden. Dit zorgt voor een betere service en een hogere klanttevredenheid.

Daarnaast is PlanSmart ook heel gebruiksvriendelijk. Het is heel eenvoudig om de planning voor je buitendienstmedewerkers te maken. Met één klik krijg je de meest optimale route en planning voor jouw buitendienst. Het is ook mogelijk om handmatig wijzigingen aan te brengen in de planning als dat nodig is. PlanSmart zorgt ervoor dat je medewerkers hun tijd zo efficiënt mogelijk kunnen besteden.

PlanSmart is ook heel flexibel. Het is geschikt voor bedrijven van elke omvang, van kleine bedrijven tot grote bedrijven met honderden medewerkers in de buitendienst. Het is ook geschikt voor bedrijven in elke branche, van installateurs en onderhoudsdiensten tot transportbedrijven.

Tot slot is PlanSmart ook heel veilig. Alle gegevens worden opgeslagen in de cloud en zijn beveiligd met de nieuwste beveiligingsprotocollen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de veiligheid van je gegevens.

Conclusie

Kortom, de lancering van PlanSmart is een feestje waard. Deze planningssoftware maakt het plannen van je buitendienstmedewerkers wel heel gemakkelijk. Met één klik krijg je de meest optimale route en planning voor jouw buitendienst. Dit betekent dat je medewerkers minder kilometers hoeven te maken en meer klanten kunnen bezoeken in minder tijd. PlanSmart helpt je om tijd en kosten te besparen, terwijl de omzet wordt verhoogd. Het is ook heel gebruiksvriendelijk, flexibel en veilig.

Wil je meer weten over de voordelen van planningssoftware? Download dan nu onze whitepaper "De voordelen van planningssoftware". In deze whitepaper gaan we dieper in op de voordelen van planningssoftware en hoe het je kan helpen om de efficiëntie van je buitendienst te verbeteren. Vul het onderstaande formulier in en ontvang de whitepaper in je mailbox!

Met PlanSmart wordt het plannen van je buitendienst wel heel gemakkelijk. Wil je meer weten over deze nieuwe functionaliteit en hoe het jouw bedrijf kan helpen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van PlanSmart en hoe het jouw bedrijf kan helpen om de efficiëntie van je buitendienst te verbeteren.

Vergelijkbare berichten