Geen onderdeel van een categorie

Dit is waarom je een digitaal planbord nodig hebt

Een digitaal planbord biedt overzicht, maar biedt het gemak van een ouderwets planbord. Bescherm je gegevens met OutSmart.

Subscribe

 

Digitale planborden. Ze zijn ontzettend handig, kunnen je veel tijd besparen. Maar je moet hiervoor wel de goede hebben. Op internet zijn er veel online software mogelijkheden beschikbaar, maar deze zijn vaak niet gratis. We hebben alle voordelen van een digitaal planbord voor je op een rijtje gezet. Ook leggen we je graag uit waar je op moet letten bij het aanschaffen van een eventueel pakket via internet. 

 

Waarom een digitaal planbord?

Digitale planborden worden steeds vaker gebruikt. Met behulp van zo’n planbord krijg je in één overzicht een helder beeld van alle werkzaamheden die moeten gebeuren. Een digitaal planbord heeft namelijk het gemak van een ouderwets planbord, maar voegt tegelijkertijd nieuwe digitale mogelijkheden aan toe. Hierdoor wordt je planning visueel en gaat het leven.

Een goed (digitaal) overzicht geeft je grip en rust

Een goed inzicht in je capaciteit en werkzaamheden dus. Dat is wat je met een digitaal planbord bereikt. Komt het wel eens voor dat je adhoc planningen moet maken of iets moet aanpassen in de planningen? Ook met een digitaal planbord is dat zo gedaan én medewerkers zullen meteen op de hoogte zijn. Ideaal dus.

Digitale planbord opties

Wanneer je in Google intypt “digitaal planbord” of “digitaal planbord gratis” krijg je ontzettend veel zoekresultaten. Tientallen bedrijven die op Google adverteren op deze zoekwoorden. Geen wonder dat je er zelf niet uitkomt.

Er zijn honderden zoekresultaten voor digitale planborden. Er zijn veel mogelijkheden om een digitaal planbord gratis aan te maken, een digitaal planbord in Excel te maken of verschillende apps waarmee je digitale planborden kan maken. Vaak wanneer je op zoek gaat naar gratis digitale planborden, word je een beetje voor de gek gehouden. Veel softwarebedrijven laten je gebruik maken van een gratis planbord versie waarmee je nét niet genoeg kan. Op deze manier moet je wel overstappen naar de betaalde versie. 

De experts van online planningen

Wil je graag overzicht en rust creëren in je planning, makkelijk samenwerken en je werkzaamheden goed op orde hebben? Dan raden wij je toch echt aan om aan de slag te gaan met betaalde softwarepakketten. De kosten van deze pakketten zijn over het algemeen vrij laag. Wanneer je een gratis digitaal planbord gaat gebruiken, is de kans erg groot dat je gegevens gebruikt worden door het bedrijf waarmee je in zee gaat én dat je niet alles van de software kan gebruiken. Gebruik je de betaalde versie, dan kan je voor slechts een paar euro per maand aan de slag met jouw digitale planbord. Je weet dan ook zeker dat de gegevens die jij erin verwerkt volledig veilig zijn.

Wil je meer weten over het structureren van je werkplanning en wat een online planning allemaal kan? Of wat voor invloed een online planning heeft op de buitendienst? Je leest het allemaal in onze blogs. Vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Here to help!

Vergelijkbare berichten