Planning

Met een planningsprogramma maak je van elk bouwproject een succes

Wat zoek jij in een tool voor je bouwplanning? OutSmart heeft het! Overzichtelijk, volledig en gebruiksvriendelijk: Lees hier over onze software.

Subscribe

Digitale Planbord

De planning van een bouwproject is vaak enorm ingewikkeld, maar 100 procent onmisbaar: je hebt het nodig om het project succesvol af te ronden binnen de afgesproken tijd én zonder het budget te overschrijden.

Zo’n project bestaat immers uit meerdere fases, een diverse lijst taken en een bijna oneindige hoeveelheid variabelen. Bij kleine projectjes volstaat een planning in Excel misschien nog wel, maar bij grote projecten barst zo’n sheet uit zijn voegen. Herken je dat?

Dan is het tijd om voor het maken van je bouwplanning over te stappen op een professioneel planningsprogramma. Daarin maak je eenvoudig projectplanningen die overzichtelijk, flexibel en compleet zijn. Alle informatie bij elkaar, iedereen op de hoogte: daadkrachtig en transparant projectmanagement is het fundament van een geslaagd bouwproject.

Nu al enthousiast? Probeer dan 14 dagen met een gratis proefaccount

Wat zoek je in een planningsprogramma voor je bouwbedrijf?

Elke branche en elk bedrijf heeft zo zijn eigen wensen en eisen. Wat heb jij nodig om een goede bouwplanning te maken?

Denk bij deze vraag niet meteen aan bepaalde functionaliteiten in bouwplanning software, maar begin bij je eigen behoefte. Wat we daarmee bedoelen? Bijvoorbeeld:

  • Je wilt kunnen werken met een overzichtelijk digitaal planbord, waarin je snel en eenvoudig wijzigingen aanbrengt. Ook belangrijk: de werknemers van wie de agenda wordt aangepast, moeten daar wel direct van op de hoogte worden gebracht, het liefst zonder dat de projectplanner de hele dag met de buitendienst zit te bellen.
  • Je wilt precies kunnen zien in welke fase van het bouwproject je nu zit. Gaat alles nog volgens het afgesproken tijdschema? Of is het ergens spaak gelopen?
  • Je wilt precies kunnen zien welke taken en orders van het bouwproject nog ingepland moeten worden en welke werknemers daarvoor beschikbaar zijn. Ook handig: altijd snel kunnen zien of er ruimte is voor last-minute klusjes, taken of wijzigingen in de agenda’s.
  • Je wilt dat alle betrokken partijen, van je buitendienst tot je opdrachtgevers tot interne stakeholders, realtime inzicht kunnen hebben in de voortgang van het project en de huidige stand van zaken. Alle informatie is beschikbaar voor iedereen.
  • Je wilt dat alle processen van een project aan elkaar gekoppeld zijn, zodat er niets meer tussen wal en schip valt. Fase 1 afgerond? Fase 2 wordt automatisch gestart. Elke stap wordt sowieso doorlopen, zodat je van offerte tot factuur rust hebt.
  • Je wilt alle informatie bij elkaar hebben, zodat je niet meer hoeft te graven in meerdere tools om te vinden wat je zoekt, van klantgegevens tot materieel- en materiaalbeheer.

 

Planningsprogramma voor de bouw nodig? Ontdek OutSmart!

Kortom: je zoekt een alles-in-één-tool voor je bouwplanning.

Dat is mooi, want dat is precies wat OutSmart biedt. Alle functionaliteiten die je nodig hebt zitten erin, maar niet méér. We stoppen er namelijk geen extra foefjes in als onze klanten daar niet om vragen. Slim, efficiënt en compleet: dat is de OutSmart bouwplanning software.

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

We vinden het belangrijk dat je zonder moeite kunt beginnen met werken met OutSmart. Daarom kun je je hele planning maken met drag-and-drop. Dat werkt intuïtief, waardoor je OutSmart binnen no time onder de knie hebt.

Je hebt geen maanden nodig om de software in de vingers te krijgen. Wel zo handig, want dan kun je tijdens de gratis proefmaand écht goed beoordelen of OutSmart bij jouw bouwbedrijf past.

Integreer met je favoriete CRM of ERP

OutSmart is te koppelen met meer dan 50 andere softwarepakketten. Je kunt zelf bepalen hoeveel gegevens er exact uitgewisseld worden tussen de tools.

Wil je bijvoorbeeld voorkomen dat je materieel dubbel inplant? Koppel OutSmart dan met een ERP, zodat je het voorraadbeheer altijd bij de hand hebt. Of koppel OutSmart met je CRM, dan heb je altijd de meest actuele en relevante klantgegevens bij de hand. Maak je nog geen gebruik van dit soort systemen, dan biedt OutSmart ook deze functionaliteiten in de software, zodat je je materiaal, materieel en klantcontacten kunt beheren.

 

Bouwplanning van A tot Z

OutSmart is dé software waar je op kunt bouwen voor je complete projectplanning. We hebben er niet alleen een digitaal planbord in gebouwd, maar ook alle andere functionaliteiten die je nodig hebt bij het succesvol opstarten en afronden van een project.

Je begint met het opstellen van een offerte. Akkoord? Mooi. Tijd om een planning op te zetten! Je personeelsplanning zag er nog nooit zo overzichtelijk uit. Zodra de eerste werkdag achter de rug is, heb je al een geüpdatete stand van zaken: iedereen heeft immers netjes zijn urenregistratie ingevuld. Zitten er onverwachte hobbels in de weg? Met een paar klikken pas je het werkrooster aan.

De buitendienstmedewerkers vullen hun werkbon in in de app, laten hem ter plekke ondertekenen en sturen hem digitaal naar kantoor. Daar wordt hij direct verwerkt: de factuur kan eruit! Wil je na het opleveren van het project analyseren waar het beter kan? OutSmart geeft je eenvoudig inzicht in het verloop van het project. Zo kun je het de volgende keer nog wat gestroomlijnder laten verlopen.

OutSmart software 14 dagen gratis uitproberen

De enige manier om te weten of een bepaalde tool bij jou en je bedrijf past, is door het uit te proberen. Daarom bieden we je een gratis proefperiode aan. Je kunt alle functionaliteiten 30 dagen lang kosteloos uitproberen en er zijn geen kleine lettertjes: je zit nergens aan vast als het toch niet bevalt. Het enige wat je nodig hebt is een desktop pc voor de backoffice medewerker en een smartphone of tablet voor de buitendienstmedewerker.

Wil je eerst even wat beter kennismaken met OutSmart? Vraag dan een live demo aan, waarin we tijdens een 1-op-1-gesprek samen met jou door de tool heen lopen. Dat kost helemaal niets en is helemaal vrijblijvend. Wil je specifiek weten wat OutSmart voor jouw bedrijf in de bouw kan betekenen? Dan passen we de demo daar gewoon op aan. Geen probleem natuurlijk. Het is wel handig om voor de demo alvast een proefaccount aan te maken. Horen we snel van je?

Probeer OutSmart nu 14 dagen gratis

Vergelijkbare berichten