Algemeen

Een goede online planningstool verhoogt de efficiëntie van je buitendienst

OutSmart is de simpele planningstool die je zoekt. Verlos je medewerkers van het planningsfiasco! Lees hier meer over deze planningssoftware.

Subscribe

Hoe maak jij je planning? Iedereen heeft zo zijn eigen gewoontes. Misschien maak jij je planning nog op een groot whiteboard dat midden in je kantoor staat. Of beginnen je medewerkers elke maand met een uitgebreid Excelbestand in hun inbox. Of brief jij je buitendienstmedewerkers pas een week van tevoren? En moet je ze nabellen voor elke wijziging die zich in de agenda voordoet? Naarmate je bedrijf groeit, wordt je belminutensaldo groter dan de Mount Everest, je Excelsheets worden een onoverzichtelijke wirwar van last-minute updates en het wordt vaste prik dat de juiste medewerker voor een spoedklus steeds spoorloos is in de jungle van projecten. Zo kun je toch niet werken?

Het kan efficiënter, praktischer en minder foutgevoelig. Het kan veel makkelijker. Het kan online: met de gebruiksvriendelijke én eenvoudig allround field service management software van OutSmart.

Nu al enthousiast? Probeer dan 14 dagen met een gratis proefaccount

 

Neem de sprong naar digitaal en begin met een online planningstool

OutSmart is de simpele planningstool die je zoekt. Verlos je binnen- en buitendienst van het planningsfiasco en laat ze weer vlekkeloos samenwerken. De planner op kantoor verliest nooit meer het overzicht, terwijl je buitendienstmedewerker altijd real-time de planning in de gaten kan houden via de gebruiksvriendelijke app. Op de valreep een wijziging? Dan krijgt hij direct een pushmelding met de nieuwe details van de klus. Na het werk wordt de werkbon direct ondertekend en teruggestuurd naar kantoor. Je klant hoeft niet meer maandenlang te wachten op een factuur en jij behoudt altijd het overzicht over de gemaakte uren. Bekijk hier alle functies van OutSmart.

binnendienst en buitendienst

Door de personeelsplanning tool te gebruiken, kunnen al je medewerkers naadloos samenwerken en weet je zeker dat iedereen altijd bij de benodigde informatie kan. Zo verhoog je gegarandeerd de efficiëntie en productiviteit van je field service én blijf je altijd flexibel. Met één klik zie je de complete geschiedenis van een klant terug en weet je precies over welke medewerker ze de vorige keer zo tevreden waren. Ook kun je terugkerende klussen standaard inroosteren of in de to do-list van volgende maand zetten. De intuïtieve manier van inplannen ­– alles doe je met drag & drop – zorgt ervoor dat de planningstool kinderspel is voor zelfs de grootste digibeet.

Online planning maken

Planners van de buitendienst hebben vaak een onoverzichtelijke puzzel die wekelijks, maandelijks en per kwartaal moet worden opgelost. Door de vele wijzigingen, kanttekeningen en opmerkingen van buitendienst medewerkers kan het lastig zijn om efficiënt te werken. Ons digitale planbord helpt daarbij en is één van de handige functies van OutSmart. Naast de online planningstool kan ook relatiebeheer eenvoudig en digitaal worden bijgehouden inclusief de werkbonnen en notities. Met koppelingen daarbij met het boekhoud of ERP systeem zorg je voor een volledig geautomatiseerd proces en is de digitalisering compleet.

 

Ontdek OutSmart: meer dan alleen planningssoftware

OutSmart is niet alleen een online planner. Je kunt je hele administratie op orde maken met ons platform. In essentie is OutSmart een uitgebreide allround field service software die je in verschillende gradaties in kan zetten voor je hele workflow. De app staat je toe om allerlei bedrijfsprocessen aan elkaar te verbinden, zoals offertes opstellen, werkrooster invoeren, een digitaal planbord inrichten, werkbonnen toewijzen en facturen verzenden. Doordat al deze processen geïntegreerd worden, ben je minder tijd kwijt aan schakelen tussen tools en functionaliteiten en wordt je complete workflow gestroomlijnd. Alles op één plek: dat houdt het overzichtelijk en efficiënt.

Kun je geen afscheid nemen van je vertrouwde CRM, ERP of boekhoudsysteem? Ook dan is OutSmart geschikt voor jou. Onze tool kan al met meer dan 50 bekende softwaresystemen gekoppeld worden.

Bekijk hier alle functies van OutSmart

 

Probeer gratis onze online planningstool

Nog niet helemaal on board? Dan kunnen we je vast overtuigen tijdens een gratis testperiode van 14 dagen. Geen addertjes onder het gras, geen betalingsgegevens invullen, geen stiekem uitgeschakelde functionaliteiten: gewoon de echte ervaring van OutSmart uitproberen om te ontdekken of de tool ook voor jouw bedrijf dé oplossing is. Wij denken van wel!

We bieden verschillende pakketten aan: er zit er sowieso eentje bij die bij jouw situatie past. Test ‘m uit tijdens je proefperiode! Wil je wat korter kennismaken dan een maand? Meld je dan aan voor de live demo. Daarin beantwoorden wij al je vragen.

Probeer OutSmart nu voor 14 dagen met een gratis proefaccount

Vergelijkbare berichten