Urenregistratie

Gebruik een urenbriefje app voor efficiënte digitale administratie

Een manier van urenregistratie die zichzelf regelt? Een urenbriefjes app maakt die belofte waar. Ontdek OutSmart, de totaaloplossing voor je buitendienst!

Subscribe

Urenregistratie app

Een manier van urenregistratie die zichzelf regelt? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Een urenregistratie app die urenbriefjes vervangt maakt die belofte waar. Zeg die stapels papieren velletjes volgekrabbeld met hanenpoten maar vaarwel en verwelkom de digitale innovatie die een tijdregistratie app je kan bieden.

Misschien ben je erg gehecht aan je papieren urenbriefjes. Kan een digitale app daar wel aan tippen? In deze blog stellen we je graag voor aan OutSmart, een totaaloplossing voor je buitendienst die gegarandeerd je ervaring met urenbriefjes evenaart.

 

Papieren urenbriefjes: inefficiënter wordt het niet

We willen je niet voor het hoofd stoten, maar papieren urenbriefjes zijn allang niet meer van deze tijd. Ze waren ooit erg praktisch, maar tegenwoordig wegen de nadelen ervan zwaarder dan de voordelen. Heb jij ook geen zin meer in:

  • Kwijtgeraakte of ontbrekende urenbriefjes?
  • Onleesbare handschriften?
  • Ingeleverde urenbriefjes die de planning tegenspreken?
  • Tijd verspillen aan administratie overtypen?
  • Meer werk besteden aan administratie dan aan daadwerkelijke productiviteit?

Als je nog werkt met papieren urenbriefjes, is de kans groot dat je tegen bovenstaande nadelen aan loopt. Wat is het alternatief? Een moderne, digitale aanpak die past bij de huidige tijd.

Nu al enthousiast? Probeer dan 14 dagen met een gratis proefaccount

 

Een urenbriefje app: De voordelen ervan

Tijd om de inefficiëntie van urenbriefjes uit de weg te ruimen en de voordelen van tijdschrijven te behouden: tijd voor een urenbriefjes app. Met zo’n app komen alle geplande uren automatisch in de urenstaat terecht. Je urenregistratie wordt simpel en snel. En dat betekent: meer tijd voor werk dat ertoe doet.

Je buitendienstwerknemers staan voortdurend digitaal in verbinding met het kantoor. Zo kun je altijd ad hoc aanpassingen in het rooster maken, zonder dat je aan het einde van de week met stukken administratie zit die elkaar tegenspreken. Op locatie vullen de werknemers hun digitale urenbriefje in, die je direct op kantoor kunt inzien en verwerken. Wel zo makkelijk!

Heb jij wél zin in:

  • De digitale revolutie?
  • Efficiënte urenregistratie?
  • Meer tijd voor het echte werk?
  • Altijd up-to-date zijn?

Dan is een urenbriefjes app wat je zoekt!

 

Digitale administratie via een app

Je administratie digitaliseren heeft zo ontzettend veel voordelen, dat het opvallend is als jouw organisatie deze stap nog niet heeft genomen.

  1. Je raakt nooit meer iets kwijt;
  2. Lagere kans op foutieve administratie;
  3. Meer overzicht in werkzaamheden, taken, projecten en uren;
  4. Altijd beschikbaar en up-to-date;
  5. Koppelingen met andere systemen.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het organiseren van een papieren administratiesysteem kost meer tijd en energie en kan eenvoudig worden vervangen door digitale administratie met een urenbriefjes app en registratie

Ontdek OutSmart: de totaaloplossing voor je buitendienst

OutSmart is zo’n app om je digitale urenbriefjes in te verwerken. We begonnen ooit als een app voor digitale werkbonnen, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide workflow software voor je (buitendienst)administratie. Maar er zit niets overbodigs in: we ontwikkelen alleen nieuwe functionaliteiten als onze klanten daarom vragen. Wat hebben we op dit moment bijvoorbeeld in de app ingebouwd?

  • Digitale werkbonnen en urenregistratie: nooit meer onleesbare urenbriefjes of werkbonnen die niet kloppen. Dat klinkt toch ideaal? In de app maakt de binnendienst eenvoudig werkbonnen aan en vult de buitendienst ze op locatie direct in. De app doet het werk voor jou en verwerkt de informatie direct in bijvoorbeeld de projectplanning. Alle functionaliteiten grijpen naadloos in elkaar.
  • Digitaal planbord voor de personeelsplanning: ziet het werkrooster van jouw bedrijf er ook altijd iets rommeliger uit dan je zou willen? Pijltjes, kanttekeningen en diensten die last-minute geruild worden: overzicht houden kan soms moeilijk zijn. Met het planbord ben je altijd up-to-date en weten je buitendienstmedewerkers precies waar ze aan toe zijn. Geloof ons: je zult het niet missen om aanpassingen na te moeten bellen.
  • Offerte én facturatie functionaliteit: je facturen kloppen vanaf nu altijd 100 procent, omdat menselijke fouten of koffievlekken op de urenbriefjes geen roet meer in het eten kunnen gooien. Verwerk je logo in het ontwerp en stuur automatisch een professionele factuur na afloop van een project of vastgestelde tijdsperiode.

facturering functies outsmart

Probeer onze urenbriefjes app gratis

Ben je er nog steeds niet helemaal van overtuigd dat OutSmart kan tippen aan je papieren urenbriefjes administratie? Test het dan eerst zelf uit! We bieden je graag een volledig gratis proefperiode aan. Het enige wat je nodig hebt is een desktop pc voor het backoffice account en een smartphone of tablet voor de buitendienstmedewerker.

De proefperiode is volledig vrijblijvend én alle functionaliteiten zijn beschikbaar. Je kunt dus het complete pakket ervaren, zonder dat er addertjes onder het gras zitten. Bovendien staat de klantenservice tijdens de proefmaand ook gewoon voor je klaar. We helpen je graag met je vragen!

Geen zin om meteen in het diepe te springen? Meld je dan eerst aan voor de live demo, waarin we laten zien hoe het systeem in elkaar steekt en al je vragen over OutSmart kunnen beantwoorden. Horen we snel van je?

Probeer het nu gratis!

Wil jij meer informatie over hoe je tijd en geld kan besparen met een digitale administratie? Download dan het whitepaper hieronder!

Vergelijkbare berichten