Algemeen

Succesvol samenwerken

Goed samenwerken in drukke tijdens zoals deze is uitermate belangrijk. OutSmart helpt met automatiseren. Updates: synchroniseer kalender, besteed werk uit.

Subscribe

De economie groeit harder dan verwacht en als een resultaat hiervan hebben we het drukker dan ooit. Gelukkig kan automatisering dan een helpende hand bieden om het werk eenvoudiger en sneller te laten verlopen.

OutSmart kijkt voortdurend hoe we jullie beter kunnen helpen in het dagelijkse werk om de werkprocessen te verbeteren. Zodat je meer tijd overhoudt om te doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

Het goed aansturen van de buitendienst, maar ook (externe) onderaannemers is een voorbeeld van zo’n belangrijk proces. Wij hebben hiervoor nieuwe functionaliteiten bedacht die we nu hebben doorgevoerd en waarover we willen vertellen.

Synchroniseer met je kalender

Vanaf vandaag is het mogelijk om de kalender van je zelf of van je medewerkers te koppelen met de persoonlijke of zakelijke agenda. Of je nu Google Calendar, Outlook of Office 365 gebruikt: per medewerker kan dit individueel worden ingesteld. Makkelijk, professioneel en effectief. Zo is de buitendienst altijd op de hoogte van alle klussen die ze moeten uitvoeren.

Moneybird 2.0 nu ook ondersteund

Het online facturatie-pakket Moneybird heeft een nieuwe versie ontwikkeld. Voor ons betekende dit dat de communicatie tussen Moneybird en OutSmart geheel herzien moest worden. En het is gelukt! Je kunt bij je koppeling nu instellen of je de oude of nieuwe variant van Moneybird gebruikt.

NIEUW: Delegeer je werk

Maak je gebruik van onderaannemers waar je werk aan uitbesteed? Het is nu mogelijk andere OutSmart accounts aan je eigen account te koppelen. Je kunt dan werkbonnen aanmaken voor derden. De onderaannemer ziet vervolgens in haar eigen account de bon binnenkomen en plant deze in bij haar eigen medewerkers.

Het mooie hiervan is, dat je de gedelegeerde werkbon kunt volgen in je eigen account en de onderaannemer ziet alleen de bonnen die aan haar gestuurd zijn. Makkelijk, professioneel en effectief. Nodig je collega-bedrijven dus uit om ook OutSmart te gebruiken en zo succesvol samen te werken.

Nu al enthousiast? Probeer dan 14 dagen met een gratis proefaccount

Vergelijkbare berichten