Objectbeheer

Ontdek de kracht van objectbeheer met OutSmart: zeg vaarwel tegen chaos!

Ontdek hoe OutSmart de chaos in objectbeheer elimineert met efficiënte digitalisering. Optimaliseer bedrijfsprocessen en verhoog de efficiëntie van je buitendienst met deze handige tool.

Subscribe

Veel bedrijven met een service- of onderhoudsafdeling hebben behoefte aan een efficiënt systeem voor het beheren van objecten, apparatuur, voorwerpen of materialen. Helaas beschikken niet alle bedrijven over een efficiënt systeem hiervoor, wat kan leiden tot vervelende uitdagingen. Gelukkig hebben wij hier dé oplossing voor bedacht: digitaal objectbeheer met OutSmart.

Reguliere methoden van het beheren van objecten of apparaten brengen regelmatig problemen met zich mee. Zo zijn deze methoden vaak inefficiënt, tijdrovend, onnauwkeurig en simpelweg onhandig. Hieronder sommen we een paar van deze problemen voor je op:

 • Onoverzichtelijkheid:
  Je hebt te maken met mappen vol eerder verricht onderhoud en service aan objecten, weggestopt in een archiefkast. Hierdoor kun je nooit een document terugvinden zonder urenlang te moeten zoeken. Dit kost natuurlijk veel tijd en moeite.

 • Gebrek aan nauwkeurige documentatie:
  Je hebt geen overzicht van de levenscyclus van objecten, omdat er een gebrek is aan nauwkeurige documentatie.

 • Dalende klanttevredenheid:
  Reguliere methoden van objectbeheer zijn niet erg klantgericht, omdat de nodige informatie vaak wordt opgeslagen in archiefmappen op kantoor. Dit maakt het moeilijk voor de buitendienst om precies te weten wat er is gebeurd met het onderhoud van objecten bij een klant, wanneer de klant hierom vraagt. Dit kan leiden tot een lagere klanttevredenheid.

 • Het ontbreken van real-time inzichten:
  Wanneer objectbeheer op papier wordt bijgehouden, is het bijwerken ervan ook beperkt tot fysieke handelingen. Dit betekent dat informatie over wijzigingen of andere updates niet direct beschikbaar is voor degenen die deze nodig hebben. Het ontbreken van real-time inzichten kan leiden tot miscommunicaties, vertragingen en inefficiënt gebruik van middelen.

Met het digitale objectbeheersysteem, ook wel bekend als Asset Management, van OutSmart zijn alle bovenstaande obstakels en meer verleden tijd. Natuurlijk zetten we een paar van onze voordelen voor je op een rijtje:

 • Overal en altijd toegang tot de juiste informatie van jouw objecten:
  Onze software is beschikbaar op mobiel en computer, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot de juiste informatie van jouw objecten. Ook kunnen technici en monteurs eenvoudig QR-codes op objecten scannen en zo alle informatie opvragen die zij nodig hebben om de klus op locatie succesvol en efficiënt uit te voeren.

 • Nauwkeurige documentatie met slechts enkele klikken:
  Volg de levenscyclus van objecten en documenteer dit in de loop der tijd, doordat je toegang hebt tot de volledige werkbon geschiedenis van al jouw objecten.

 • Naadloze communicatie:
  Maak nieuwe werkbonnen aan op basis van binnenkomende aanvragen, in dit geval voor onderhoud en service. Monteurs en technici krijgen een melding in de mobiele app en jouw klanten krijgen een melding wanneer de werkbon voor onderhoud en service is ingepland. Iedereen is op het juiste moment automatisch op de hoogte.

 • Digitaal onderdelen registreren en koppelen:
  Registreer gemakkelijk en nauwkeurig alle onderdelen van je objecten, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het beheren van je inventaris. Ook koppel je met enkele klikken objecten aan relevante documenten, zodat je alle belangrijke informatie direct bij de hand hebt.

 • Bouw onderhoudshistorie op:
  Ten slotte is het met OutSmart makkelijk om een gedetailleerde en overzichtelijke onderhoudshistorie op te bouwen voor al jouw objecten. Hou alle activiteiten bij en analyseer deze, om zo het onderhoudsproces te optimaliseren.

Het beheren van objecten is een onmisbaar aspect voor veel bedrijven, maar reguliere methoden kunnen vaak vervelende uitdagingen en hindernissen met zich meebrengen. Gelukkig kunnen bedrijven door objectbeheer van OutSmart hun objectbeheerprocessen stroomlijnen door middel van nauwkeurige documentatie, naadloze communicatie, digitaal onderdelen registreren en nog vele andere handige tools die zijn inbegrepen in het systeem. Door gebruik te maken van digitaal objectbeheer van OutSmart kunnen bedrijven de controle verkrijgen die ze nodig hebben en de efficiëntie van hun objectbeheer aanzienlijk verhogen. 

Waarom wachten? Sluit vandaag nog een gratis proefaccount af of neem deel aan onze online demo om de voordelen van onze software zelf te ervaren!Vergelijkbare berichten