Geen onderdeel van een categorie

Digitale werkbonnen voor Ten Brinke Interieurbeplanting

Ten Brinke gebruikt de digitale werkbonnen van OutSmart al ruim 6 jaar en is ondertussen OutSmart essentieel geworden voor de bedrijfsvoering

Subscribe


(Van links naar rechts: Turbo (kantoorhond), Pascal Ten Brinke (Directeur) & Eelco van Soest (Field Sales OutSmart)

Ten Brinke Interieurbeplanting levert en onderhoudt al 26 jaar interieurbeplanting door heel Nederland. Ze zorgen ervoor dat bedrijven of organisaties voorzien zijn van mooie en functionele kantoorplanten en verschillenden soorten wanden. Het bedrijf gebruikt de digitale werkbonnen van OutSmart al ruim 6 jaar en ondertussen is OutSmart essentieel geworden voor de bedrijfsvoering van Ten Brinke.

Ook Ten Brinke Interieurbeplanting hebben we opgezocht in het kader van het 10-jarig jubileum. Bij Ten Brinke spraken we met Pascal Ten Brinke, algemeen directeur bij Ten Brinke Interieurbeplanting. Al ruim 6 jaar mag OutSmart Ten Brinke Interieurbeplanting ondersteunen met behulp van digitale werkbonnen in haar bedrijfsprocessen. Hier zijn we ontzettend trots op.

“We zijn tevreden over de samenwerking met OutSmart. Iedere keer na een meeting met OutSmart kom ik er blij uit. Ik kom zoveel nieuwe dingen over de mogelijkheden van de software te weten.”

 

De voordelen van digitale werkbonnen

Ten Brinke Interieurbeplanting ondervindt verschillende voordelen van digitale werkbonnen. De grootste voordelen voor het bedrijf is de betrouwbaarheid, het controleren, het digitale planbord en de opvolging.

“Betrouwbaarheid is ontzettend belangrijk voor ons na alles wat we hebben meegemaakt. We kunnen vertrouwen op OutSmart. Dat is één van de belangrijkste redenen dat we graag met OutSmart werken.”

Het digitale planbord

Er wordt veel gebruik gemaakt van het digitale planbord binnen Ten Brinke Interieurbeplanting. Digitale werkbonnen worden aangemaakt en kunnen vervolgens in de planning geschoven worden. Op deze manier werk je transparant en snel, behoud je overzicht en iedereen heeft direct beschikking over de digitale werkbonnen voor de orders die die dag uitgevoerd moeten worden. Door het digitale planbord is alles ontzettend inzichtelijk. Er kan makkelijk gecontroleerd worden wanneer en welke monteur waar is geweest.

De opvolging

Ook de opvolging, betreft factureren vindt Ten Brinke een enorm voordeel van de software van OutSmart. Door de drukte kan het wel eens voorkomen dat een factuur te laat wordt verzonden of wordt vergeten. Door het systeem van OutSmart kan er direct een factuur verzonden worden wanneer de digitale werkbonnen zijn ingevuld. Ook de offerte kun je online meteen laten aftekenen. Wanneer dit is gelukt, kun je deze in één handomdraai omzetten naar een digitale werkbon en aan de slag gaan met de planning. Onze software zorgt ervoor dat er minder handmatig werk nodig is en meer werkzaamheden kunnen worden geautomatiseerd.

Wil jij net zoals Ten Brinke Interieurbeplanting bedrijfsprocessen optimaliseren door middel van digitale werkbonnen? Neem dan contact op met een van onze collega’s om je aan te melden voor een demo. Hierin wordt onze software gedemonstreerd en kun je al je vragen stellen. Meer informatie over wat een digitale werkbon precies is, vind je hier!

 

Vergelijkbare berichten