Geen onderdeel van een categorie

OutSmart viert haar 10-jarig bestaan

Op naar nog meer successen, mijlpalen en leuke events. Samen met onze klanten zetten we traditionele processen om naar digitale successen.

Subscribe

OutSmart viert haar 10-jarig bestaan

Afgelopen 1 oktober vierden we het 10-jarig bestaan van OutSmart. Een mooi moment om stil te staan bij alle leuke en misschien minder leuke gebeurtenissen en niet te vergeten alle mijlpalen die de afgelopen 10 jaar zijn bereikt. Ook een moment die we hebben gebruikt om onze missie, visie en ambitie onder de loep te nemen én onder de aandacht te brengen.

De hele maand oktober staat in het teken van het 10-jarig bestaan van OutSmart. We hebben vijf van onze oudste klanten opgezocht die het langst met OutSmart werken. Dit zorgde voor nieuwe inzichten en leuke gesprekken met onze klanten. Daarnaast wilden we deze mijlpaal natuurlijk intern goed vieren. Dit hebben we gevierd na de Q4 kick-off, waar het nieuwe kwartaal werd afgetrapt. Hier blikten we eerst terug op afgelopen kwartaal. Vervolgens bespraken we het nieuwe kwartaal en wat voor leuke en spannende dingen eraan zitten te komen. Houd onze LinkedIn-pagina dus goed in de gaten voor al het nieuws!

OutSmart viert haar 10-jarig bestaan
Van links naar rechts: Rick Colmbijn (COO), Steven Rigter (CEO) en Bas Langenhuizen (CCO)

Na de kick-off, die werd gepresenteerd door de directie, hebben we een quiz gedaan onder begeleiding van een échte quizmaster. Hier werd de algemene kennis en de kennis over OutSmart zelf flink onder de loep genomen. Samenwerken stond hierin centraal. We hebben ontzettend veel gelachen én we zijn een stukje slimmer geworden. Na de quiz stond er een heerlijke Australische barbecue op ons te wachten. Hier hebben we gezellig met het hele team gegeten en nageborreld. Kortom, een hele leerzame en gezellige avond die ons als team nóg wat dichter bij elkaar heeft gebracht.

Mijlpalen van OutSmart

OutSmart heeft al heel wat mijlpalen mogen behalen. We zetten ze graag voor je op een rijtje: In 2014 heeft OutSmart haar eerste award mogen ontvangen én was er een samenwerking gestart tussen Apple en OutSmart. In 2018 ging de nieuwste iOS app live. Vervolgens veranderde in 2019 WerkbonApp in OutSmart en vanaf daar ging het in een sneltreinvaart. In 2020 zijn we verhuisd naar het huidige kantoor in Nieuwegein, werd er een kantoor in Lissabon geopend en bestond OutSmart uit 32 medewerkers. Daarna opende OutSmart in 2021 haar kantoor in Duitsland. Ontzettend trots en met hart voor de zaak bouwt het hele team van OutSmart aan de toekomst.

OutSmart viert haar 10-jarig bestaan

Waarom is teambuilding zo belangrijk voor OutSmart?

We spreken elkaar natuurlijk dagelijks op het werk, maar 90% hiervan is werk gerelateerd. Extra leuk om elkaar dus in andere sferen beter te leren kennen. Door middel van teambuilding creëer je een sterkere band met je collega’s. Dit werkt voordelig voor de dagelijkse werkzaamheden en de algehele werkhouding. Daarnaast vinden we teambuilding belangrijk om de team spirit naar een hoger level te tillen om zo ook innovatie en creativiteit aan te moedigen.

Waarom is het vieren van mijlpalen zo belangrijk voor OutSmart?

Hard werken en successen vieren. Dat staat centraal bij OutSmart. Dag in dag uit werken we met het hele team hard aan de BHAG (Big Hairy Audacious Goal). De ambitie is om te groeien naar 120.000 internationale gebruikers in 2025. We geloven erin dat we dit samen kunnen behalen. Op naar nog meer successen, mijlpalen en leuke events. Samen met onze klanten zetten we traditionele processen om naar digitale successen.

Benieuwd wat digitalisatie voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend deel aan onze demo.

Vergelijkbare berichten