Algemeen

Maak jezelf het leven makkelijker met de digitale werkbon

Een digitale werkbon: wat kan je er allemaal mee? ✓Voordelen van de digitale werkbon ✓Digitaliseer je werkbonnen (en meer!) met OutSmart ✓Gratis proberen!

Subscribe

Het is weer zover: de zoveelste werkbon is zoek. En natuurlijk is het weer de belangrijkste werkbon van het hele project. Je blijft erop hameren bij je buitendienst dat ze hun werkbonnen op een vaste plek moeten bewaren, maar zelf weet je ook wel: zo werkt het helaas niet altijd.

Een digitale werkbon zorgt ervoor dat dit ongemak verleden tijd wordt. We leggen je graag uit wat een programma voor digitale werkbonnen, zoals OutSmart, voor jou kan betekenen. Niet alleen voor het maken van je werkbonnen (en het niet kwijtraken ervan), maar voor je hele manier van werken.

Digitale werkbon: de voordelen

Een digitale werkbon: het scheelt je tijd en stress, je bureau is opgeruimder, je personeel hoeft niet elke week de hele bus door te zoeken om alle werkbonnen boven water te krijgen…

Het heeft veel voordelen om gebruik te maken van zo’n digitale werkbon. We noemen je hieronder een paar van die voordelen die voor onze klanten doorslaggevend zijn geweest in hun keuze voor OutSmart.

(Veel) minder tijd kwijt aan de administratie

Geweldig, het runnen van zo’n bedrijf, maar die administratie kan veel ondernemers gestolen worden. Dit is niet waarvoor je dit vak gekozen hebt. Het wegwerken van ‘open eindjes’, het zoeken naar die ene werkbon in de stapel verfrommelde papieren, het ploeteren in de werkkamer op zaterdagmiddag… Een digitale werkbon zorgt voor makkelijk factureren. Sterker nog: dat factureren gaat min of meer automatisch.

Waar je vroeger werkbon voor werkbon moest ingeven per project, worden de werkbonnen nu per project gekoppeld. Je buitendienstmedewerkers kunnen ze niet meer kwijtraken. Je digitale werkbon kan ter plekke worden ondertekend door de klant. Je buitendienstmedewerker slaat de digitale werkbon op waardoor deze direct te zien is op kantoor. Zodra je buitendienstmedewerkers hun digitale werkbonnen hebben opgeslagen, met een handtekening van de klant, kan er op kantoor met een druk op de knop een factuur worden aangemaakt.

OutSmart is dus geen aanrader voor mensen die graag op zonnige zaterdagen de achterstallige administratie doen. Werk je met OutSmart, dan is de administratie sneller gedaan en houd je meer tijd over om het échte werk uit te voeren.

Realtime communiceren met de buitendienst

Op korte termijn de planning veranderen, dat kan een hoop gedoe met zich meebrengen. Je medewerkers in de buitendienst moeten nagebeld worden, snappen misschien niet precies wat waarheen verschoven is en staan daardoor ’s middags alsnog op het verkeerde adres.

In het OutSmartsysteem schuif je gemakkelijk projecten van de ene naar de andere werknemer, wissel je projecten om en pas je dagindelingen aan. De medewerker in de buitendienst ziet de aanpassingen direct nadat jij ze hebt doorgevoerd en beschikt dus altijd realtime over de meest actuele planning.

Nooit meer je werkbonnen kwijt met de digitale werkbon

Een werkbon die kwijt is (‘gisteren lag hij nog hier!’) kan een hoop gezeur en gestress opleveren. Met een werkbon app als OutSmart behoren papieren werkbonnen (en hun spoorloze verdwijning) tot de verleden tijd. Een knappe vent/vrouw die zijn digitale werkbonnen kwijtraakt.

Overstappen is makkelijker dan je denkt

We merken dat veel ondernemers geïnteresseerd zijn in onze software, maar wel één groot bezwaar hebben: dat overstappen, dat is toch heel irritant? Dan zit je vast avondenlang gegevens over te nemen van het ene in het andere programma en je hebt een transitiefase waarin je alles door elkaar gebruikt…

OutSmart werkt heel simpel. Binnen 5 minuten heb je een account aangemaakt en kun je aan de slag. We houden namelijk van makkelijk. Handmatig gegevens overnemen is ook niet nodig: de software van OutSmart is te koppelen met heel veel verschillende ERP- en CRM-pakketten.

Is er nog geen koppeling beschikbaar voor jouw pakket? Dan kunnen we hiervoor een maatwerkkoppeling maken. Ook handig: je kunt OutSmart zowel voor digitale werkbonnen op de iPad als met Android gebruiken.

Geen hoge aanschafkosten, maar een goedkope abonnementsvorm

Werken met een digitale werkbon app hoeft niet duur te zijn. Wij zijn trots op onze software en op het feit dat we al veel ondernemers het leven makkelijker hebben gemaakt.

Daar horen geen torenhoge opstartkosten bij, vinden wij. Daarom kan je OutSmart al gebruiken vanaf 10 euro per maand per medewerker. En voor je beeldvorming: als je het allergrootste pakket wilt, met alles erop en eraan, dan betaal je 21 euro per medewerker per maand.

Alles in één keer geregeld met de digitale werkbon van OutSmart

Niet alleen je werkbon wordt met OutSmart digitaal geregeld in een app, maar ook uitgebreide backofficefuncties, waardoor je je administratie en je projectplanning overzichtelijk en gemakkelijk bijhoudt. Verder beschik je met OutSmart over handigheden als een integratie met je boekhoudsysteem en automatische afspraakbevestigingen per e-mail en sms. Dit zijn zomaar enkele functies die OutSmart je biedt. Of wat dacht je van track and trace van de locatie van je werknemers in de buitendienst, automatische synchronisatie van je artikelen en relaties en de urenregistratie?

OutSmart is meer dan een simpele digitale werkbon app: met dit programma maak je je hele bedrijfsvoering makkelijker en efficiënter.

Eenvoudig te koppelen aan je boekhoudpakket

Je boekhoudprogramma koppel je eenvoudig aan OutSmart. Zo kun je bijvoorbeeld Exact Online of AFAS gebruiken in combinatie met de digitale werkbonnen van OutSmart.

Een koppeling werkt als volgt: je beheert in je boekhoudprogramma je stamgegevens (zoals je debiteurenadministratie) eenvoudig op één plek, maar hebt toegang tot die gegevens in OutSmart. Andersom werkt het ook: de uren die je buitendienstmedewerkers maken, komen direct via OutSmart in je boekhoudsysteem terecht.

Digitale werkbonnen: probeer gratis!

Ben je benieuwd geworden naar OutSmart? Wil je uitvinden hoe digitale werkbonnen jou het (bedrijfs)leven makkelijker kunnen maken? Geen probleem. Je kunt OutSmart nu een maand lang gratis gebruiken. Zo kun je uitvinden hoe jij digitale werkbonnen vindt werken, en of onze software bij jou en je bedrijf past.

Wil je eerst meer weten over OutSmart? Dan raden we je de webinar Starten met digitale werkbonnen aan. Tijdens deze webinar leggen we je in drie kwartier uit hoe OutSmart werkt. Ook kun je tijdens de sessie al je vragen stellen. En als je onze software dan gaat proberen, laat ons dan zeker weten wat je ervan vindt. Alleen zo kunnen wij onze software steeds blijven verbeteren. We horen graag van je!

Nu al enthousiast? Probeer dan 14 dagen met een gratis proefaccount

Vergelijkbare berichten