Digitale Werkbonnen

Een knallende terugblik op de VSK beurs met OutSmart

OutSmart was aanwezig op de VSK beurs met dé innovatieve app voor digitale werkbonnen. Lees alle knallende details over OutSmart en de beurs in dit blog.

Subscribe

De VSK beurs was weer een groot succes dit jaar. Deze editie bracht volop inspiratie en innovatie naar de Jaarbeurs in Utrecht. De VSK beurs is dé beurs voor de installatiebranche; of het nou gaat om een W- of E-installatie. Exposanten delen hier kennis en tonen de nieuwste oplossingen, technieken, innovaties en diensten.

Van dinsdag 6- tot en met vrijdag 9 februari 2024 was de VSK beurs te bezoeken om de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken en te netwerken. Maar liefst 37.399 bezoekers waren van de partij om dit spektakel te beleven.

Natuurlijk was OutSmart ook aanwezig op de VSK beurs en met onze opmerkelijke boksbal waren we niet te missen. Talloze bezoekers werden uitgenodigd om letterlijk hun zorgen en frustraties weg te werken, maar niet alleen door middel van de boksbal. De app van OutSmart werkt namelijk ook al jouw zorgen weg. Moeizame werkprocessen worden weer leuk en frustraties verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Ben jij er ook klaar voor om afscheid te nemen van die chaotische planningen, een hoop papier en stroeve samenwerkingen? Dan ben je bij OutSmart aan het juiste adres. OutSmart is dé app voor digitale werkbonnen, want zo ben je namelijk alle obstakels te slim af. Met deze app kunnen buitendienstmedewerkers taken registreren en plannen, gewerkte uren bijhouden en werkbonnen digitaal invullen en laten aftekenen. Maar ook kan je eenvoudig onderhoudshistorie opbouwen en gebruikt materiaal toevoegen met slechts enkele klikken. Nooit meer last van miscommunicaties, chaos of onleesbare werkbonnen, want alles kan in één app!

Op de VSK beurs konden bezoekers de digitale werkbonapp uittesten, kennis maken met de toffe OutSmart-crew en de baanbrekende oplossingen van OutSmart ervaren. Aan de hand van gepassioneerde gesprekken met de bezoekers en informatieve demonstraties, slaagde OutSmart erin om de voordelen van de app duidelijk te maken en nieuwe gebruikers te inspireren. 

De beurs bood niet alleen een platform aan voor bedrijven om te schitteren, maar ook een gelegenheid voor bezoekers en professionals om kennis te delen en nieuwe inspiratie op te doen. Met de succesvolle afsluiting van de VSK beurs 2024, kijken wij alweer uit naar de volgende editie in februari 2026. Tot die tijd blijft OutSmart zich inzetten voor het transformeren en verbeteren van de werkprocessen voor bedrijven. Wij bieden dé oplossing voor chaotische planningen, papierwerk en stroeve samenwerkingen.Vergelijkbare berichten