Geen onderdeel van een categorie

Dit is hoe je geld verdient met urenregistratie!

Met een goede urenregistratie software komen alle geplande uren automatisch in de urenstaat terecht. Je raakt geen werkbon meer kwijt!

Subscribe

Met een goede urenregistratie software komen alle geplande uren automatisch in de urenstaat terecht. Je raakt geen werkbon meer kwijt!

Urenregistratie is voor veel werknemers en werkgevers geen favoriet. Het brengt vooral een hoop administratie met zich mee én je hebt het idee dat je er tijd aan verspilt die je productiever had kunnen inzetten. Toch is het doen van urenregistratie erg belangrijk. Het bied je namelijk inzicht in je tijdverdeling. Zo kom je erachter dat je misschien nog in aanmerking kan komen voor leuke belastingvoordelen. Er zijn vele mogelijkheden voor het doen van je urenregistratie. Wij leggen je graag hieronder uit welke dat zijn.

 

Waarom is het registreren van uren belangrijk?

Bij een urenregistratie wordt er bijgehouden hoeveel uur er in de onderneming gestoken wordt. Het doen van je urenadministratie is niet verplicht, maar is wel verstandig. Het geeft je namelijk inzicht in de uren die jij hebt gewerkt. Jouw urenregistratie kun je vervolgens gebruiken richting klanten en/of opdrachtgevers. In je urenregistratie kun je in een oogopslag zien wanneer je wat hebt gedaan.

Urenregistratie biedt ook fiscale voordelen. Het registreren van (voldoende) uren bewijst dat je een ondernemer bent waardoor je in aanmerking komt voor fiscale voordelen. Een goede urenregistratie begint met het bijhouden van je eigen administratie.

 

Urenregistratie in Excel

Als eerst kun je natuurlijk je uren bijhouden in Excel. Je hebt de mogelijkheid om zelf je urenregistratie in te richten in Excel of je zou een (gratis) sjabloon kunnen downloaden. Dit is een van de goedkoopste oplossingen, maar kost je wel de meeste tijd.

 

Een urenregistratie app

Er zijn ook ontzettend veel (gratis) apps verkrijgbaar waarin je je urenadministratie kan bijhouden. Het verschil tussen gratis en betaald is dat de gratis versie beperkingen heeft. Zo kun je bijvoorbeeld wel je uren registeren, maar niet factureren. Een ander nadeel van gratis apps is dat jouw gegevens gebruikt worden voor in hun data en dus niet privé blijven.

 

Software om je uren in bij te houden

Tegenwoordig zijn er ook urenregistraties die zichzelf regelen door middel van software. Met een goede urenregistratie software komen alle geplande uren automatisch in de urenstaat terecht. Door zulke software te gebruiken, hoef je niet meer bang te zijn dat je jouw papieren werkbonnen kwijtraakt. Vaak gaat zulke software gepaard met meerdere functies. OutSmart biedt met haar software in de app ook meerdere functies aan. Met de app kan je alle uren, werkzaamheden, materialen en foto’s opslaan. Dit is dé vervanger van de werkbon. Het bespaart je ontzettend veel tijd op je tijdschrijven. De tijd die je hiermee overhoudt, kan je gebruiken om écht geld te verdienen

Ben je benieuwd naar de urenregistratie software van OutSmart of wil je hier meer over lezen? Lees het dan hier. Ben je benieuwd of OutSmart iets is voor jouw bedrijf? Neem dan deel aan onze gratis online demo.

 

Vergelijkbare berichten