OutSmart Blog

Backoffice update 3.0 - Wat moet je weten?

Geschreven door Koen Flederus | Jun 21, 2024 12:39:07 PM

 

BTW details in werkbon PDF's helder weergegeven

Vanaf nu worden BTW details op werkbon PDF's kristalhelder weergegeven. Je kunt in één oogopslag de prijzen inclusief BTW, het BTW percentage en het totaalbedrag zien. Dit zorgt voor een transparante communicatie naar je team en klanten toe. Zo kunnen zij precies zien welke BTW bedragen er zijn meegerekend en waar het totaalbedrag uit bestaat. Dit draagt bij aan een duidelijke en professionele uitstraling van je werkbonnen.

Met de nieuwe werkbon PDF instellingen in OutSmart hoef je je geen zorgen meer te maken over onduidelijkheid omtrent BTW. Alle benodigde informatie wordt overzichtelijk weergegeven, zodat je gemakkelijk kunt communiceren met je team en klanten. Dit draagt bij aan een soepel verloop van je werkprocessen en een tevreden klantenkring.

 

Personalisatie van het klantportaal met je eigen logo

OutSmart biedt nu de mogelijkheid om je klantportaal te personaliseren met je eigen logo. Dit staat los van het bedrijfslogo dat je al gebruikt in OutSmart. Door een ander logo toe te voegen aan het klantportaal kun je werken met verschillende logo's binnen je bedrijfsprofiel.

 

Eenvoudiger adresbeheer met de postcode-checker

Toevoegen van adressen aan relaties is nu nog intuïtiever met de verbeterde postcode-checker. Vermijd fouten en bespaar tijd door de nieuwe en verbeterde mogelijkheid om postcodes te verifiëren zodra je ze invoert.

 

Object-informatie zichtbaar in de titel van de werkbon

Met de nieuwste verbeteringen in OutSmart heb je direct de juiste informatie bij de hand op werkbonnen. Op het planbord zie je nu meteen alle belangrijke objectinformatie die je nodig hebt. Dit is ideaal om snel de juiste gegevens bij de hand te hebben en efficiënt te kunnen werken.

Om deze functie te gebruiken, ga je naar je planbord en klik je op de drie puntjes bovenaan. Vervolgens ga je naar 'schermconfiguratie' en pas je de weergave aan. Op deze manier houd je overzicht en kun je nog efficiënter plannen. Met directe toegang tot belangrijke informatie op je werkbonnen bespaar je tijd en minimaliseer je fouten.

Aanpassen van automatiseringen voor meer controle

Met de nieuwste backoffice update in OutSmart kun je de volgorde van acties in automatiseringen aanpassen. Dit geeft je meer controle en flexibiliteit over je werkproces. Je kunt de workflows nu naadloos laten aansluiten op jouw behoeften en voorkeuren.

Door de volgorde van acties in automatiseringen aan te passen, kun je je werkproces optimaliseren en efficiënter werken. Je bepaalt zelf welke acties er eerst worden uitgevoerd, waardoor je workflows beter aansluiten op de behoeften van je bedrijf. Dit draagt bij aan een soepel verloop van je processen en een hogere productiviteit.

Verbeterde zoekfunctionaliteit in het klantportaal

In het klantportaal van OutSmart is de zoekfunctionaliteit verbeterd. Dankzij verbeterde filters kun je nu sneller vinden wat je zoekt. Je hebt onder andere de mogelijkheid om te zoeken op onderhoudsdatum en meer velden zijn beschikbaar, waardoor je nog preciezer die ene taak of dat specifieke object kunt vinden.

Het gebruik van de verbeterde zoekfunctionaliteit in het klantportaal bespaart tijd en zorgt voor meer efficiëntie. Je kunt snel de informatie vinden die je nodig hebt, waardoor je je werkzaamheden soepel kunt laten verlopen. Met de nieuwe zoekmogelijkheden kun je je klanten sneller van dienst zijn en problemen snel oplossen.